Ons team | Refractiechirurg Nico TrapRefractiechirurg Nico Trap

Nico Trap is sinds 1989 oogarts. Na enige jaren in het Universitair Medisch Centrum Utrecht te hebben gewerkt, specialiseerde hij zich verder in staaroperaties en refractiechirurgie. Op deze vakgebieden is hij nationaal en internationaal erkend. Met grote regelmaat spreekt hij op congressen en symposia.

Dokter Trap was tot medio 2009 als oogarts verbonden aan het Diakonessenhuis in Zeist. Daarnaast had hij zijn eigen ooglaserkliniek: Nico Trap Oogcorrecties in Huis ter Heide. In 2009 realiseerde hij zijn droom: een zelfstandig behandelcentrum voor verzekerde en onverzekerde oogzorg.

Sinds 1998 heeft Nico Trap meer dan 5.000 ooglasercorrecties succesvol uitgevoerd. Niet alleen de behandeling, maar ook het vooronderzoek en de nazorg rekent hij tot zijn eigen verantwoordelijkheid. Veiligheid en persoonlijke service onderscheiden hem van overige aanbieders van refractiechirurgie.

In 2008 ontving hij als eerste oogarts in Nederland het certificaat NOG-refractiechirurg. Het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) kent dit keurmerk uitsluitend toe aan oogartsen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zowel op het gebied van technische zorg als in de bejegening van de klant.Bij Oogkliniek Heuvelrug is Nico Trap refractiechirurg en algemeen oogspecialist. Het voordeel van deze combinatie is dat u snel en gemakkelijk toegang heeft tot de reguliere medische zorg. Desgewenst kan overleg met collega-oogartsen direct plaatsvinden.

Lidmaatschappen

  • Nederlands Gezelschap voor Refractiechirurgie (NGRC)
  • Nederlandse Intra Oculaire Implant Club NIOIC;
  • European Society of Cataract and Refractive Surgeons;
  • American Society of Cataract and Refractive Surgery;
  • International Society of Refractive Surgery.

Waardeer Nico Trap op Zorgkaart Nederland

Optometristen Zahra en Janneke

Onze optometristen hebben hun opleiding optometrie voltooid aan de Hogeschool van Utrecht. Op oogheelkundig gebied zullen ze u uitgebreid onderzoeken, informeren en begeleiden. Zahra en Janneke nemen een belangrijk deel van het vooronderzoek en de nazorg voor hun rekening. Tevens zijn ze opgeleid tot laserassistent bij de uitvoering van de laserbehandelingen.

Laserconsulenten Hanneke en Madeleine

Onze laserconsulenten Hanneke en Madeleine zijn een onmisbare steun en toeverlaat. Met hun maakt u afspraken voor vooronderzoeken, behandelingen en controles. Zij informeren u over het reilen en zeilen in de kliniek, geven u voorlichting over de laserbehandelingen en begeleiden u op de operatieafdeling. Binnen onze kliniek zijn Hanneke en Madeleine voor u het eerste aanspreekpunt.