Ervaringen 2017-02-27T08:03:49+00:00
  • Wilma van Driel – Artisan + PRK

    20 oktober 2017
    één van de beste beslissingen in mijn leven was het implanteren van lenzen. Ik had -9,00 dpt en zag zonder lenzen/bril niet veel. Nu word ik wakker en zie ik direct..
  • Jasper – PRK

    22 mei 2017
    Afgelopen november heb ik in deze kliniek mijn ogen laten laseren. De PRK behandeling was bij mij de methode. Uiteindelijk erg tevreden met het resultaat! Goede..
  • Dinette – PRK

    2 mei 2017
    "Vorig jaar heb ik een van de informatie avonden over ooglaserbehandelingen bezocht. Ik werd direct enthousiast gemaakt en heb de behandeling gemakkelijk kunnen plannen..
  • Anoniem – PRK

    27 februari 2017
    “Na veel wikken en wegen heb ik in februari 2017 de PRK-behandeling gedaan. Het was even spannend of de behandeling mogelijk was omdat mijn ogen nogal droog waren...
  • Claudine van Raalte – LASIK

    31 januari 2017
    LASIK: It’s amazing! Het is wonderbaarlijk wat er heden ten dage toch allemaal kan, ook op het gebied van verbetering van je gezichtsvermogen. Al enige tijd was..
  • Els Tan – Lasik

    12 januari 2017
    Die leesbril voor het lezen van de menukaart in een restaurant, dat vond ik prima. Maar het werd steeds “meer”. Bril op en af bij het boodschappen doen, bij het..
  • Johan Fokkens – LASIK

    30 september 2016
    Bij mijn laatste bezoek aan jullie kreeg ik het verzoek om mijn ervaring te delen. De behandeling van mijn ogen is precies nu een jaar geleden. Een mooi moment om terug..
  • Jolanda Pikkaart – Artisan

    16 maart 2016
    Na jarenlang worstelen met lenzen kwam ik bij Nico Trap terecht. Omdat laseren gezien mijn sterkte niet mogelijk bleek, bood een Artisan-lens uitkomst. Met -17 ineens..
  • Mevrouw Lauffer – LASIK 

    16 maart 2016
    Een LASIK-behandeling? Gewoon doen! Want daarna vraag je je af waarom je het niet eerder hebt gedaan. Maar … wel bij dokter Trap, dan ben je bij de beste van..
  • Rudy van Gorkum- LASIK 

    16 maart 2016
    Na 2 jaar ben ik nog steeds erg gelukkig met mijn ooglaserbehandeling. Doodeng om de stap te zetten. Maar dankzij jullie inzet en klantgerichtheid voelde ik me prima op..
  • Sandra Verbeek – LASIK 

    16 maart 2016
    Van tevoren vond ik het heus wel eng. Dankzij de zorgzame en goede begeleiding was het echter zo achter de rug. Je moet best veel druppelen na de behandeling, maar met..
  • Jurriaan – PRK

    16 maart 2016
    “Samengevat: Een aanrader. Een zeer goede ervaring gehad. Nico, Hanneke, Nienke en Eline: dank hiervoor! Bekijk de review van Jurriaans PRK-behandeling..
  • Heike Haanschoten – ARTISAN

    16 maart 2016
    Deskundigheid – zorgvuldigheid – vriendelijkheid. Met deze woorden wil ik graag de kliniek van Nico Trap en zijn medisch team typeren. Met een sterkte van -8 en -9..
  • Mariëlle McGowan – FEMTO-LASIK 

    16 maart 2016
    Heerlijk om op te staan en gelijk scherp te zien. Wat een gemak! De eerste paar avonden na mijn behandeling greep ik nog naar m’n gezicht om m’n bril af te doen...
  • Aline Meijer – Femto-Lasik

    16 maart 2016
    “Tot begin dit jaar dacht ik altijd: “Ooglaseren NOOIT. Ik heb maar twee ogen.” Ik ben zo blij dat ik het toch heb gedaan. Van -8.75 en -6.50 ging ik naar -0.25 en..
  • Inge Sterenberg – PRK 

    16 maart 2016
    Sinds ik geen lenzen meer kon dragen, verfoeide ik mijn bril. Maar door de combinatie van een lui oog en een cilinderafwijking, dacht ik niet in aanmerking te komen voor..
  • Anoniem via Borgkaart Nederland – Lasik

    16 maart 2016
    "Zeer tevreden met mijn LASIK oogbehandeling! Pas 1 dag geleden en zie nu al perfect. Dr Nico Trap legt heel rustig alles uit en je voelt je bij hem in zeer vertrouwde..
  • Anoniem via Zorgkaart Nederland – LASIK

    16 maart 2016
    Nico Trap is een uiterst deskundige oogarts, daarnaast heeft hij een prettige persoonlijkheid. Neemt geen risico's en is zorgvuldig in het contact met zijn patiënten...
  • De heer K. van Geet – staaroperatie

    16 maart 2016
    Tot voor kort was ik niet verder gekomen dan de balie en kamers op de begane grond. Nu heb ik door de ingreep ook de operatieverdieping gezien. Heel professioneel en..
  • Jonné Huizenga – artiflex

    10 maart 2016
    Overal rust, goede uitleg en fijn personeel. Uw man vertelde tijdens de operatie exact waar hij mee bezig was. Ook erg prettig. Dus niets dan lof over uw bedrijf en het..
  • Menno Jonker – torische artiflex

    10 maart 2016
    Tijdens mijn behandeling heb ik u beloofd te laten weten hoe onze vakantie in Fins Lapland is geweest. Bij deze. Ik kan u zeggen dat ik bijzonder blij was dat mijn..
  • Klae Dekens – PRK

    10 maart 2016
    Vandaag zijn mijn ogen voor de laatste keer gecontroleerd van het laseren. Hoe mijn ervaring bij Oogkliniek Heuvelrug was? Echt geweldig. Je krijgt goede begeleiding in..
  • Maarten – PRK

    16 maart 2015
    Een tijd geleden ben ik gelaserd bij Nico Trap Oogcorrecties. Als je de kliniek binnen komt krijg je meteen al een aangenaam gevoel. De kliniek ziet er strak uit en je..
  • Robert – LASEK

    16 maart 2015
    Al 45 jaar een bril en het blijft een ding op je hoofd. Ongemakken zijn afhankelijk van de jaren waarin je je bevindt. Als een kind dat veel stoeide dwong ik mijn..