Voor een professionele en persoonlijke ooglaserbehandeling bent u bij Ooglaserkliniek Heuvelrug aan het goede adres. Wij heten u van harte welkom!

Ooglaserkliniek Heuvelrug
Huis ter Heideweg 44
3705 LZ Zeist

T:  030 274 09 92

Contact

U vindt ons op handelscentrum Zeist. U kunt hier gratis parkeren voor de deur.

Routebeschrijving: Met het openbaar vervoer

  • Lijn 52 (Utrecht CS naar Amersfoort NS), halte Handelscentrum Zeist
  • Lijn 56 (Amersfoort NS naar Wijk bij Duurstede), halte Handelscentrum Zeist
  • Lijn 56 (Driebergen-Zeist NS naar Amersfoort NS), halte Handelscentrum Zeist
  • Lijn 59 (Hilversum NS naar Zeist busstation), halte Handelscentrum Zeist
  • Voor de actuele bustijden kunt u kijken op de website van 9292.nl

Informatieavond

Een ooglaserbehandeling of lensimplantatie is niet zomaar iets. Wij begrijpen dat u veel vragen heeft en vinden tevens dat u hier goed over geïnformeerd moet zijn als u een dergelijke behandeling overweegt te laten uitvoeren. Daarom organiseren we regelmatig een informatiebijeenkomst. Graag praten we u bij over behandeltechnieken en -mogelijkheden, het vooronderzoek en de nazorg. Ook de eventuele beperkingen of neveneffecten van zo’n behandeling komen uitvoerig aan bod. U kunt tijdens deze bijeenkomst kennis maken met Ooglaserkliniek Heuvelrug en onze oogartsen.

De datum voor de eerstvolgende informatieavond zal op een later tijdstip op de website worden weergegeven. Bij vragen nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via T: 030-2740992.

Brochure

U kunt alle informatie over onze behandelingen op uw gemak nalezen in onze brochure. U kunt de brochure op deze pagina downloaden. Desgewenst lichten wij mondeling nader toe. U kunt hiervoor een afspraak maken via 030 274 09 92

Quickscan

Het maken van een afspraak voor een ooglasercorrectie of lensimplantatie is best wel een grote stap. Daarom bieden wij kosteloos een Quickscan aan: op afspraak meten wij uw ogen door en we kunnen wij vrij snel beoordelen of een correctie van de ogen met laser en/of lensimplantatie tot de mogelijkheden behoort. Mocht u, technisch gezien, hiervoor in aanmerking komen, kunt u nadien rustig beslissen of u een uitgebreid vooronderzoek wilt laten doen. Na zo’n vooronderzoek kunnen wij u een advies op maat geven, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. U krijgt dan alle informatie die nodig is om een weloverwogen besluit te kunnen nemen.

Bent u geïnteresseerd in zo’n vrijblijvende en kosteloze Quickscan? Maak dat nu een afspraak 030-274 09 92

Een Quickscan kost u ongeveer 20-30 minuten.